Comfy de herfst in met stijlvolle homewear

15/11/2023

De herfst doet zijn intrede. Het wordt frisser en sneller donker, en dat betekent dat we al sneller zin hebben in kaarsjes, een gezellig haardvuur en een dekentje in de zetel. Die herfst feelings zorgen er ook voor dat we zodra we thuiskomen het liefste onze kleren laten voor wat ze zijn en onze loungewear of homewear aantrekken. Hebben we dan toch nog onverwacht bezoek? No problem, we zien er nog steeds tiptop uit, want homewear is absoluut niet gelijk aan pyjama!

Warm en cosy de herfst in met de mooiste zwangerschapsjassen

23/10/2023

De herfst is een tijd van verandering en groei, en niets belichaamt dit beter dan de moderne zwangere vrouw. Zwangerschapsjassen zijn ontworpen om niet alleen warmte en comfort te bieden, maar ook om de unieke schoonheid van het moederschap te omarmen. Met zorgvuldig geplaatste plooien en stijlvolle accenten, voegen deze jassen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Workshop EHBO-Reanimatie Baby & Kind - Inschrijven kan tot ten laatste 10 november !!!

15/10/2023

Wat als je baby, kindje of oppaskind(je) zich in een levensbedreigende situatie bevindt? Dan is het belangrijk om snel en correct te kunnen reageren!

“Zwangerschapskledij is ook maar ‘gewone kledij’, dus ga ervoor en voel je mooi!”

02/10/2023

Trendy de herfst in

21/09/2023

Ieder seizoen weet de mode ons toch weer te boeien met nieuwe trends en nieuwe kleuren. Het lijkt erop dat het een kleurig najaar zal worden!

Essentiële kledingstukken tijdens en na je zwangerschap

04/09/2023

Tijdens je zwangerschap wil je je niet enkel mooi voelen, maar ook nog eens op je gemak zijn. Niemand houdt van T-shirts die omhoog kruipen langs je groeiende buikje, of van jeans die spant als je gaat zitten. Comfy, comfy, comfy én shining, daar gaan we voor met de volgende essentials!

Een geschenkbon van entrenousdeux altijd een goed idee!

03/09/2023

Wil je een stijlvol cadeau geven aan een mummy to be maar even geen tijd om je te verplaatsen? Entrenousdeux to the rescue!  

Dé must have sweater van Elle & Rapha!

01/09/2023

Zooo comfi & cute!  Zalig dragen tijdens én na de zwangerschap! 

Mocktail time !

01/09/2023

Easy to serve, Easy to love

Meet the New Signature Collection of the Mommy Bag!

28/08/2023

Ontdek dé signature collection van Childhome!  Mama worden wordt nog leuker met deze nieuwe tas van Childhome!