Lijn
Mijn_tip_voor_jou

De perfecte zwangerschapsjeans

Ik hoor je al denken: “Goh, een zwangerschapsjeans… Ik ga daar nog eventjes mee wachten!” Wacht er niet te lang mee, want bij elke vrouw die een aangepaste jeans aantrekt hoor ik een zucht van opluchting. “Waarom heb ik dat eigenlijk zo lang uitgesteld?!” 

 

Inderdaad, waarom? Wetende dat je een zwangerschapsjeans gemakkelijk kan dragen vanaf een beginnend buikje tot op het einde van je zwangerschap! En eerlijk, ook nadien kan je de jeans nog lekker doordragen, gewoon omdat hij zo ZALIG zit.

 

Gun jezelf rust

Je lichaam eventjes toelaten om het met zachtheid en liefde te laten herstellen van je zwangerschap… Dat noem ik zelfliefde. Na de bevalling ben je eventjes thuis om te genieten van jullie prille geluk, waarom zou je je ‘ophangen’ in een nog te strakke jeans? Neen, je hoeft niet te bewijzen aan de buitenwereld dat je onmiddellijk terug in je eigen jeans kan. Geef jezelf maar wat rust.

 

Passen is de boodschap

Ik geef je graag eerlijk advies in de winkel over welk type jeans het best past voor jou. Je vindt bij mij namelijk jeans met een over-the-belly buikband, under-the-belly buikband of zonder buikband. Passen is essentieel om te weten welke jeans perfect is voor jou! Zou het niet jammer zijn, dat je gedurende je zwangerschap een voortdurend misnoegd gevoel hebt van je zwangerschapsjeans omdat je het juiste advies niet kreeg?

 

Neem geen genoegen met een zwangerschapsjeans die veel te los zit, die veel te strak zit aan de onderbuik, of een jeans waarvan de buikband de hele tijd op je zenuwen werkt. Twijfel niet, zodra je je niet meer comfortabel voelt in je kledij, spring gewoon binnen! Met mijn jaren ervaring, geef ik graag eerlijk en persoonlijk advies. Elk lichaam is anders, en voor elk lichaam is er comfortabele én mooie kledij beschikbaar.

 

Dé must-have

En weet je… voor de meeste dames is een zwangerschapsjeans een “must-have” item tijdens je zwangerschap, dus waarom zou je jezelf deze luxe ontzeggen door deze aankoop uit te stellen? Je kan er toch maar gewoon lekker langer van genieten?

DSC04745
tip2
tip1
tip3

Ontdek meer tips

Stel je vraag

Maak een afspraak

Of spring binnen

in onze winkel

Kortrijksestraat 142
B-8520 Kuurne

 

056 49 00 40
info@entrenousdeux.be

 

Openingsuren:
Maandag: 14u00 - 18u00
Dinsdag: gesloten
Woensdag - zaterdag: 10u00 - 12u00 / 14u00 - 18u00
Zondag: gesloten

 

Winkel vlot bereikbaar via de E17
Gratis ruime parkeergelegenheid

HartjeSpringBinnen